Tjänster 2017-11-16T13:38:15+00:00

Hitta rätt för dig och dina kunder

Inte mer text! Snälla, kontakta mig direkt >>

Webbdesign

Ha kontroll

Användarvänligt, flexibelt och kraftfullt. Alla våra hemsida bygger på content management systemet (CMS) WordPress.
Håll din webbplats innehåll uppdateras med den senaste informationen, foton och text om dina produkter och tjänster genom att logga in på din webbplats och göra ändringar från vilken dator som helst utan några tekniska kunskaper. Vi tillhandahåller även driften till din hemsida.

Mobilvänliga webbplatser

Internetanvändning på mobilen har gått om desktop vilket gör att en mobiloptimerad webbplats är en viktig del av din framgång på nätet. Vi utvecklar webbsidor som inte bara ser bra ut på mobiler men på alla plattformar. Vi bygger engagerande webbplatser som inte bara ser bra ut, men också driver tillväxt.

Grafisk formgivning

Logotyp

En av de första saker som måste beaktas vid marknadsföring av ett varumärke är att framställa en logo design. Detta är alltid en utmanande aspekt eftersom den är kärnan i verksamheten. En logotyp är ansiktet utåt för ditt företag och logotypen måste fungera för både nuvarande och framtida behov. Det betyder att vi måste tänka noga på hur det kommer att se ut i olika medier, såsom nätet, mobil, i banderoller, brevhuvuden, inbjudningar, visitkort och många fler.

Varumärkesstrategi

Förutom logo design finns det många andra visuella element i företagets varumärke som behöver träffa rätt ton för att uppnå maximal effekt. Designen som används på din webbplats och hur väl det överensstämmer med tryckta medier är väldigt viktigt. Layout och design i alla slags media måste vara av samma genomgående hög kvalitet och har en stil som väcker igenkänning för ditt varumärke. Vi kan hjälpa dig med att ta fram en designmanual som innehåller logotypen, färger, typsnitt och det som är lämplig för just ditt företag. Sedan går det att framställa allt slags material med den designen i botten. Det gäller till exempel visitkort, brevpapper, broschyrer, flyers, banderoller, roll-ups och alla digitala media. Självklart kan vi även trycka era trycksaker.

Digitala strategier

Sökmotoroptimering (SEO)

Sökmotorer har blivit mycket sofistikerade men de ser och förstår webbsidor inte på samma sätt som vi gör. Sökmotoroptimering hjälper sökmotorerna räkna ut vad varje sida, post och del av innehållet handlar om och hur det kan vara till nytta för användarna.

E-postmarknadsföring

Det handlar inte bara om nyhetsbrev till befintliga kunder men även att få in nya kunder som man kan bearbeta genom e-post. E-postmarknadsföring låter dig på ett kostnadseffektivt sätt prata med konsumenter om dina produkter och tjänster på ett mer personligt sätt och påminna dina befintliga kunder att du fortfarande finns där för dem. Det ger dig en direkt kommunikation till din målgrupp där du kan ta dem från sina inkorgar till din webbplats med ett musklick.

Annonsering

Facebooks nätverk av kontakter är massiv och det fortsätter att växa. Facebook erbjuder många olika resurser som kan bidra till att förbättra och främja marknadsföringskampanjer. Google är den största sökmotorn i Sverige och liksom Facebook erbjuder Google många verktyg för att marknadsföra ditt företag. Beroende på dina företagsmål kan även Instagram, Twitter, Pinterest , YouTube, LinkedIn och Snapchat vara intressanta.

Sociala medier

Relationer

Sociala medier är inte bara envägskommunikation utan erbjuder en unik möjlighet att bilda nätverk på nätet och bygga upp din verksamhet. Det är den nya mun till mun reklamen. Genom sociala media marknadsföring kan du skapa meningsfulla och interaktiva relationer med dina kunder och potentiella kunder. Från Facebook-inlägg till Instagram videor, från Snapchat strategier till Twitter kampanjer, LinkedIn rekrytering till Pinterest e-handel. Sociala medier är inte bara en del av webben, det är webben. Sociala medier är hur dina kunder kommunicera med varandra och hur de vill kommunicera med dig.

Varumärkeskännedom

Sociala medier ger en otrolig möjlighet att generera varumärkeskännedom bland din målgrupp. Det är viktigt att börja med att forska vilka kanaler och verktyg dina kunder använder, och sedan börja engagerande dem och länka tillbaka till din egen webbplats.

Val av media

För många är det en djungel där ute med så många olika val av sociala medier att det kan kännas hopplöst. Det är därför att det är viktigt att kolla var din målgrupp förväntar dig att vara om du nu är Facebook, Instagram, Google Business, LinkedIn, YouTube, Snapchat, Twitter eller en kombination av dessa.