Hur fungerar det? 2016-12-16T23:26:24+00:00

VI LEVERERAR ENLIGT DINA MÅL

Det är inte lätt att hitta rätt. Därför är det viktigt med ett första möte där vi tar reda på vad som behövs för ditt företag att uppnå sina mål.

Första frågan vi oftast får är “Hur fungerar det egentligen?”. En väldigt logisk fråga. Du kan allt om ditt företag och dina produkter eller tjänster men den grafiska eller digitala världen är en gåta. Hur går man då tillväga? Allt börjar med ett samtal eller ett mail till oss. Sedan tar vi det därifrån.

Du har förmodligen många frågor och vi vill gärna berätta för dig vilka möjligheter det finns och behöver även ställa många frågor till dig för att komma fram till dina önskemål. Det betyder att vi tar ett första möte som tar ungefär en timme. Vi träffar dig helst personlig men det har visat sig att det kan fungera bra över telefon också.
Efter vårt möte skriver vi en analys och offert utifrån mötet och finns det oklarheter så pratar vi över telefon eller tar ett möte till om analysen behöver anpassas mycket. Det är inte ovanlig när du som kund, efter all information, har fått en klarare bild om vad du verkligen vill ha.

Efter att analysen har godkänts görs en planering av arbetet och en tidsplan varefter själva utförandet av arbetet följer.
Under arbetets gång gör vi kontinuerliga avstämningar och det går oftast bra att göra mindre justeringar när det visar sig att det fungerar bättre än initiala planeringen. När allt är på sin plats så gör vi en slutleverans, som det är på en mindre hemsida, eller så kan det vara några delleveranser beroende på beställningen. Det finns även möjlighet till service efter leveransen eller kontinuerliga uppföljningar såsom det kan vara med annonsering.

Vi pratar klarspråk

Vi förklarar i lugn och ro vilka möjligheter du har och vilka vi rekommenderar till dig. Sedan är det upp till dig att bestämma vad du vill ha och vad som passar bäst till ditt företag.

Kontakta oss!
Jag vill att ni ringer mig!